Jedwabne Ciasto Z Ciemnej Czekolady
Ten przepis służy 8. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać pudding czekoladowy i ciasto napełniania mix, chipsy czekoladowe, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Jedwabne Ciasto Czekoladowe, Ciasteczka Czarno-Białe: Serek Kremowy Czekolada Chip & Ciemna Czekolada Ciemnobrązowy Cukier, oraz Tort Czekoladowy Jedwabisty.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Piec ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone ciasto powłoki. Całkowicie fajne.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, gotować mleko i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Dodać wiórki czekoladowe, wymieszać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 1 1/2 godziny lub do zimna.
Łyżkę i równomiernie rozprowadzić w schłodzonej skorupie. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw. Top każdej porcji z bitą polewą; udekorować loki czekoladowe. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.