Jedwabista i kremowa zupa z dzikiego ryżu może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, seler, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dokładnie opłucz dziki ryż. W rondlu doprowadzić do wrzenia dziki ryż, 1/2 łyżeczki soli i wody. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 do 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Roztopić masło, dodać cebulę i seler. Przykryć i gotować delikatnie przez 5 minut, aż warzywa będą miękkie (unikaj brązowienia warzyw). Wymieszać 2 łyżeczki soli, pieprzu i mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Masło
Seler
Cebula
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Wyjąć z ognia i dodać mleko, mieszając, aż mąka będzie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
4
Powrót do niskiej temperatury. Gotować, ciągle mieszając, aż zupa zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
5
Dodaj gotowany dziki ryż i gotować na wolnym ogniu kilka minut, aby wymieszać smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki Ryż
6
Podawać na gorąco, przyozdobione posiekanym szczypiorkiem.