Jeżyna-Migdałowe Batoniki Owsiane
Jeżyna-migdałowe batony owsiane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 170 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, proszek do pieczenia, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jeżyna-Migdałowe Batoniki Owsiane, Batoniki Z Płatkami Owsianymi Z Jeżyn, oraz Jeżyna-batony migdałowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Smarować 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z masłem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól. Przer. palcami w kawałkach masła, aż mieszanina będzie wyglądać jak Gruboziarnisty posiłek. Wymieszaj migdały. Połowę mieszanki wcisnąć w dno naczynia do pieczenia. Wierzch z owocami i jeżyny.
Pozostałą mieszaninę owsa posypać wierzchem; lekko wklepać.
Piec 32 do 35 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 45 minut.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.