Jasne.JELL Dutch Apple Pie Jam

Jasne.JELL Dutch Apple Pie Jam
Przepis na pewno.Galaretka holenderska dżem jabłkowy może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 70. Wiele osób naprawdę lubi tę przyprawę. Mieszanka pektyny owocowej sure-jell, masło, owoce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 102 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Jasne.Masło jabłkowe JELL, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś kanister z wrzącą wodą, do połowy pełny z wodą, aby gotować na wolnym ogniu. Słoiki i opaski należy myć w gorącej wodzie z mydłem; spłukać ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Zalać wrzącą wodą płaskimi pokrywkami w rondlu z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odstawić w gorącej wodzie do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Dobrze spuścić przed napełnieniem.
5
Jabłka obrać i osuszyć; drobno posiekać lub zmielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Dodać wodę i rodzynki. Zmierz dokładnie 4 filiżanki do 6-lub 8-quart rondel. Wymieszaj sok z cytryny, cynamon i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Pektynę wymieszać z owocami w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
W razie potrzeby dodaj masło, aby zmniejszyć pienienie. Doprowadzić mieszaninę do pełnego wrzenia (wrzenia, które nie przestaje bulgotać po wymieszaniu) na dużym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Szybko wymieszać wszystkie cukry. Powróć do pełnego wrzenia i gotuj dokładnie 1 minutę, stale mieszając.
10
Zdjąć z ognia. Odtłuść dowolną piankę metalową łyżką
11
Kadzi szybko do przygotowanych słoików, napełniając w granicach 1/4 cala blatów. Wytrzyj felgi słoików i nici. Pokrywa z dwuczęściowymi pokrywkami. Mocno przykręć opaski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
12
Słoiki umieścić na podwyższonym stojaku w puszkach. Dolna półka w puszkach. Woda musi pokrywać słoiki o 1 do 2 cali; w razie potrzeby dodać wrzącą wodę. Przykryć; doprowadzić wodę do delikatnego wrzenia. Proces 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
13
Wyjąć słoiki i umieścić pionowo na ręczniku do całkowitego ostygnięcia. Po wystygnięciu słoików sprawdzić uszczelki, naciskając palcem środek pokrywy. (Jeśli pokrywa sprężyny z powrotem, pokrywa nie jest uszczelniona i konieczne jest chłodzenie.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn