Jarmuż toskański z cytryną, parmezanem i białą anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj toskańskiego jarmużu z cytryną, parmezanem i białą anchois. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól koszerna, rustykalny chleb kanapkowy, toskański jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, Toskański jarmuż i gulasz z białej fasoli z polewą z bułki tartej, oraz Emeril Lagasse ' s Tuscan Kale And White Bean Ragout dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć dno 2 cale od łodyg kapusty i odrzucić.
Usunąć środkowe żebra, przesuwając mały, ostry nóż po obu stronach żebra każdego liścia. Odrzuć żebro i wrzuć porcje liści do miski z zimną wodą i dobrze je opłucz. Ich nubbly Natura pozostawia wszelkiego rodzaju zakamarki dla żwiru lub robaków do ukrycia. Suszyć je dobrze i pokroić liście w bardzo cienkie wstążki szyfonady stylu. Powinieneś mieć od 4 do 5 filiżanek.
Jarmuż umieścić w dużej misce.Toast kromki chleba w tosterze, aż złoty. Rozerwać je na małe kawałki i pulsować je w robocie kuchennym, aż mieszanina tworzy grube okruchy w różnych rozmiarach i kształtach.Za pomocą moździerza i tłuczku tłucz czosnek na pastę.
Dodaj ¼ szklanki sera, ¼ szklanki oleju, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól, płatki czerwonego pieprzu i dalej je razem. Łyżka opatrunku na jarmuż i wrzucić bardzo dobrze, aby dokładnie połączyć, będzie dość gęsty i zajmie dużo podrzucania do pokrycia liści.
Niech slaw siedzieć przez co najmniej 5 minut i do nocy, a następnie podawać posypane bułką tartą, marynowane anchois, dodatkowy ser, mżawka oleju, i opcjonalne plastry cytryny.