Jarmuż toskański z cytryną, parmezanem i białą anchois

Jarmuż toskański z cytryną, parmezanem i białą anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj toskańskiego jarmużu z cytryną, parmezanem i białą anchois. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól koszerna, rustykalny chleb kanapkowy, toskański jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, Toskański jarmuż i gulasz z białej fasoli z polewą z bułki tartej, oraz Emeril Lagasse ' s Tuscan Kale And White Bean Ragout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć dno 2 cale od łodyg kapusty i odrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
2
Usunąć środkowe żebra, przesuwając mały, ostry nóż po obu stronach żebra każdego liścia. Odrzuć żebro i wrzuć porcje liści do miski z zimną wodą i dobrze je opłucz. Ich nubbly Natura pozostawia wszelkiego rodzaju zakamarki dla żwiru lub robaków do ukrycia. Suszyć je dobrze i pokroić liście w bardzo cienkie wstążki szyfonady stylu. Powinieneś mieć od 4 do 5 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Jarmuż umieścić w dużej misce.Toast kromki chleba w tosterze, aż złoty. Rozerwać je na małe kawałki i pulsować je w robocie kuchennym, aż mieszanina tworzy grube okruchy w różnych rozmiarach i kształtach.Za pomocą moździerza i tłuczku tłucz czosnek na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj ¼ szklanki sera, ¼ szklanki oleju, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól, płatki czerwonego pieprzu i dalej je razem. Łyżka opatrunku na jarmuż i wrzucić bardzo dobrze, aby dokładnie połączyć, będzie dość gęsty i zajmie dużo podrzucania do pokrycia liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
JarmużJarmuż
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Niech slaw siedzieć przez co najmniej 5 minut i do nocy, a następnie podawać posypane bułką tartą, marynowane anchois, dodatkowy ser, mżawka oleju, i opcjonalne plastry cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn