Kale i Quinoa Pilaf może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, komosę ryżową, pastę chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Jeden Garnek Jarmuż I Quinoa Pilaf, Jeden Garnek Jarmuż I Quinoa Pilaf, oraz Meat Lite: Quinoa Pilaf ze słodkimi ziemniakami, jarmuż i boczek.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj cebulę, marchew, papryka, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj curry, pasta chili, i imbir; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Dodaj pozostałe składniki; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, od czasu do czasu mieszając.