Japońskie Tacos Rybne
Przepis Japońskie Tacos z rybami może zaspokoić Japońskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 913 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka bez kości, olej roślinny, sezam slaw, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Japońskie Tacos Rybne, Ryba Z Grilla Po Japońsku, oraz Norweskie i japońskie kulki rybne.
Instrukcje
Wlać ponzu do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Dodaj albacore, uszczelnić worek, i włączyć ryby do płaszcza. Schłodzić przez 1 godzinę, obracając raz.
Dodaj olej i przekręć worek, aby pokryć ryby.
Rozgrzać grill do bardzo wysokiej (550 do 650). Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych.
Ryba grillowana, przykryta, obracająca się raz, aż pojawią się ślady grilla i ryba jest rzadka, 3 minuty. Pokrój albacore w poprzek. Tortille napełnij sałatką i rybą, a następnie polej majonezem.
* Znajdź ponzu w Asian foods aisle. Szukaj Polaka lub trolla. Jeśli tortille są bardzo cienkie, kupić podwójną kwotę i stos 2 na taco.