Japońskie Risotto Z Pieczarkami I Szalotkami

Japońskie Risotto Z Pieczarkami I Szalotkami
Przepis Japońskie Risotto z pieczarkami i szalotki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.61 za porcję. To danie główne ma 720 kalorii, 37g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Mieszanka grzybów enoki, oliwa z oliwek, miso-infused bulion i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zapiekane Szalotki, Grzyby I Szparagi, Orzo z pieczarkami, szalotkami i parmezanem, oraz Sezam Pieczone Grzyby I Szalotki dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn