Japoński Okonomiyaki

Japoński Okonomiyaki
Japońskie Okonomiyaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 852 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Mieszanka wody, soli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Okonomiyaki (Japoński naleśnik), Okonomiyaki (Japoński Naleśnik), oraz Okonomiyaki (japońska Pizza) Przepis.

Instrukcje

1
Smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
W dużej misce wymieszaj wodę i jajka. Stopniowo mieszaj mąkę i sól, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać kapustę i imbir; mieszać aż do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wlać około 1/4 ciasta do środka patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść 4 plastry gotowanego boczku na środku. Użyj szpatułki, aby uformować naleśnik w okrąg. Smażyć około 5 minut lub do wyschnięcia brzegów. Flip i gotować po drugiej stronie, aż środek jest stabilny i jest rumiane po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Wyjąć z patelni i skropić sosem tonkatsu do podania. Kontynuuj z pozostałym cieście i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn