Japoński Koktajl Yuzu I Imbir
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny napój? Japoński koktajl Yuzu i imbir może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.03 za porcję. Jeśli masz gin, sok z limonki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Yuzu Chuhai | Yuzu Sour | Japoński Koktajl Yuzu, Co To jest Yuzu? Koktajl Yuzu, oraz Japoński Sorbet Yuzu i jedzenie w locie z Aną dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.