Japoński Koktajl
Japoński koktajl może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Bittersy angostura, koniak, skórkę cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Japoński Koktajl Yuzu I Imbir, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour | Japoński Koktajl Yuzu, oraz Rosyjski Gringo Cocktail koktajl stworzony przez ukraińskich i hiszpańskich przyjaciół.
Instrukcje
Napełnij szklankę do połowy lodem.
Dodaj koniak, orgeat i bitters. Dobrze wymieszać.
Przelej do schłodzonego kieliszka koktajlowego.
Przekręć skórkę z cytryny na napój i wrzuć do dekoracji.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.