Japoński Grillowany Tuńczyk

Japoński Grillowany Tuńczyk
Japoński Grillowany tuńczyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka steków z tuńczyka, olej roślinny, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Carpaccio Z Tuńczyka-Styl Japoński, Zapiekany Tuńczyk Z Japońską Salsą, oraz Zapiekany Tuńczyk z japońską salsą.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn