Jammin ' Gulasz Wołowy

Jammin ' Gulasz Wołowy
Jammin ' gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Mieszanka cebuli, liści laurowych, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jammin ' Gulasz Wołowy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Jammin ' Oat Muffins.

Instrukcje

1
Metoda pieca: spryskać 4-1 / 2 quart holenderski piekarnik z natryskiem no-stick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Umieścić mięso w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Połączyć mąkę, sól i pieprz. Wrzucić mięso do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Dodaj cebulę, marchew, liście laurowe, sos Worcestershire, pomidory, dżem winogronowy, bulion lub wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dżem WinogronowyDżem Winogronowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wymieszać, aby połączyć składniki.
6
Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Przykryć i dusić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
7
Dodaj ziemniaki, gotowanie 30 minut więcej lub aż mięso i ziemniaki są przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodaj posiekaną natkę pietruszki, mieszając, aby połączyć sos. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
10
Metoda powolnej kuchenki: spryskaj powolną kuchenkę sprayem bez kleju.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
11
Umieścić mięso w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
Połączyć mąkę, sól i pieprz. Wrzucić mięso do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Dodaj cebulę, marchew, liście laurowe, sos Worcestershire, pomidory, dżem winogronowy, bulion lub wodę i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dżem WinogronowyDżem Winogronowy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
14
Wymieszać, aby połączyć składniki.
15
Przykryć i gotować na niskie 8 do 10 godzin (lub na wysokie 5 do 6 godzin) lub do mięsa jest przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
16
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
17
Dodaj posiekaną natkę pietruszki, mieszając, aby połączyć sos. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia53
Magazyn