Jambalaya Włoska

Jambalaya Włoska
Przepis włoski Jambalaya może zaspokoić pragnienie kreolski w około 55 minut. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 36g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: zieloną cebulę, pieprz, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jambalaya, Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa włoska kiełbasa w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do momentu, gdy kiełbasa rozpadnie się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjąć kiełbasę z holenderskiego pieca za pomocą łyżki szczelinowej, zastrzegając kapiele w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Gotować kurczaka i wieprzowinę w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj mrożoną mieszankę cebuli i następne 4 składniki, i smażyć 5 protokół. Wymieszać pomidory pokrojone w kostkę i zielone chiles, pasta pomidorowa, 1/4 szklanki wody, i włoska kiełbasa; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, często mieszając, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wymieszać gorące ugotowane orzo do jambalaya tuż przed podaniem, lub podawać na gorąco gotowanego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Gotowane OrzoGotowane Orzo
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn