Jambalaya Włoska

Jambalaya Włoska
Przepis włoski Jambalaya może zaspokoić pragnienie kreolski w około 55 minut. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 36g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: zieloną cebulę, pieprz, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jambalaya, Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa włoska kiełbasa w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do momentu, gdy kiełbasa rozpadnie się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Wyjąć kiełbasę z holenderskiego pieca za pomocą łyżki szczelinowej, zastrzegając kapiele w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Gotować kurczaka i wieprzowinę w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodaj mrożoną mieszankę cebuli i następne 4 składniki, i smażyć 5 protokół. Wymieszać pomidory pokrojone w kostkę i zielone chiles, pasta pomidorowa, 1/4 szklanki wody, i włoska kiełbasa; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, często mieszając, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Wymieszać gorące ugotowane orzo do jambalaya tuż przed podaniem, lub podawać na gorąco gotowanego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Gotowane OrzoGotowane Orzo
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn