Jambalaya Niskowęglowodanowa

Jambalaya Niskowęglowodanowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów kreolskich, więc spróbuj Jambalayan o niskiej zawartości węglowodanów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,22 zł za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 604 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka papryki, pierś z kurczaka, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe, Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa, oraz Brownies Z Cukinii Low Carb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i kiełbasę andouille i gotować i mieszać, aż cebula zacznie brązowieć, o 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać w pokruszonych pomidorów, zielona papryka, cukinia, Cajun przyprawa, ostry sos, i rosół z kurczaka; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, i gotować odkryte, aż ciecz gotuje off i mieszanina jest gęsta, o 15 protokół. Mieszać w kurczaka i krewetki i gotować na wolnym ogniu przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn