Jambalaya Cindy

Jambalaya Cindy
Jambalaya Cindy może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 275 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.07 za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 288 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, przyprawy cajun, pomidory w puszkach, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Coleslaw Cindy, Ciasto dyniowe Cindy, oraz Smaczne skrzydełka Cindy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać kiełbasę i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę, paprykę i seler; doprawić solą i przyprawą Cajun. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie, 6 do 8 protokół. Mieszaj ryż, aż równomiernie pokryje się mieszanką warzywną, a następnie wlej pomidory z sokiem, czosnkiem, bulionem z kurczaka, liśćmi laurowymi i liśćmi tymianku. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Po 20 minut, mieszać w krewetki, i gotować 10 minut odkryte aż krewetki kolei różowy i nie są już półprzezroczyste w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Wyjmij garnek z ognia i odstaw 5 minut. Liście laurowe wyrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn