Jambalaya Cindy
Jambalaya Cindy może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 275 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.07 za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 288 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, przyprawy cajun, pomidory w puszkach, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Coleslaw Cindy, Ciasto dyniowe Cindy, oraz Smaczne skrzydełka Cindy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać kiełbasę i gotować przez 2 minuty.
Dodać cebulę, paprykę i seler; doprawić solą i przyprawą Cajun. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie, 6 do 8 protokół. Mieszaj ryż, aż równomiernie pokryje się mieszanką warzywną, a następnie wlej pomidory z sokiem, czosnkiem, bulionem z kurczaka, liśćmi laurowymi i liśćmi tymianku. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 20 minut.
Po 20 minut, mieszać w krewetki, i gotować 10 minut odkryte aż krewetki kolei różowy i nie są już półprzezroczyste w centrum.
Wyjmij garnek z ognia i odstaw 5 minut. Liście laurowe wyrzucić przed podaniem.