Jambalaya Cindy

Jambalaya Cindy
Jambalaya Cindy może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 275 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.07 za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 288 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, przyprawy cajun, pomidory w puszkach, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Coleslaw Cindy, Ciasto dyniowe Cindy, oraz Smaczne skrzydełka Cindy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać kiełbasę i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać cebulę, paprykę i seler; doprawić solą i przyprawą Cajun. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie, 6 do 8 protokół. Mieszaj ryż, aż równomiernie pokryje się mieszanką warzywną, a następnie wlej pomidory z sokiem, czosnkiem, bulionem z kurczaka, liśćmi laurowymi i liśćmi tymianku. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Po 20 minut, mieszać w krewetki, i gotować 10 minut odkryte aż krewetki kolei różowy i nie są już półprzezroczyste w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Wyjmij garnek z ognia i odstaw 5 minut. Liście laurowe wyrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn