Jamaican Mokre Jerk Rub

Jamaican Mokre Jerk Rub
Need a marynata bezglutenowa i wegańska? Jamaican Wet Jerk Rub może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka chili w proszku, tymianek, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Food.com ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk, Jamaican Jerk Rub, oraz Jamaican Jerk Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w blenderze (lub użyj blendera emmulsion). Zmiksować na grubą, grubą pastę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny dla smaków do mieszania. (Można również zdecydować się po prostu dobrze wymieszać na chunkier rub).Mieszanina będzie przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce przez kilka miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn