Jalapeño-Pomarańczowy Sos Żurawinowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Jalapeño-pomarańczowy sos żurawinowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 30 centów za porcję. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka soli, cukru, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sos Żurawinowy Jalapeno, Sos Żurawinowy Jalapeno, oraz Sos Żurawinowy I Jalapeno.
Instrukcje
Umyj i wybierz żurawinę, odrzucając wszelkie złe.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem zielonej cebuli w średniej wielkości rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż jagody pękną i pękną. Nadal gotować przez kilka minut, aż sos zacznie gęstnieć.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Przełożyć do naczynia i wymieszać z zieloną cebulą. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.