Jalapeño-Galaretka Miętowa

Jalapeño-Galaretka Miętowa
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Jalapeño-galaretka miętowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, barwniki spożywcze, jalapeños i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretka Żurawinowa Jalapeno (Christmas Jelly), Mojito Jelly-galaretka limonkowo-miętowa, oraz Galaretka Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier i miętę. Używając drewnianej łyżki, zmiażdż miętę w cukrze, aby uwolnić jej zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać wodę i ocet i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodać jalapeos i gotować na twardo przez 2 minuty.
4
Dodaj płynną pektynę i barwnik spożywczy i gotuj przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Pektyna W PłyniePektyna W Płynie
5
Odcedzić galaretkę jalapeo-miętową przez drobne sito do dużej szklanej miarki. Ostrożnie wlać galaretkę do 4 gorących sterylizowanych słoików 1/2-pint bez tworzenia wielu pęcherzyków; zatrzymaj 1/4 cala od góry. Jeśli to konieczne, użyj małego noża, aby pop pęcherzyki. Wytrzyj szklane felgi i zamknij słoiki. Umieścić je w łaźni wodnej i doprowadzić do wrzenia. Proces przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka MiętowaGalaretka Miętowa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn