Jak zrobić sos pieczarkowy

Jak zrobić sos pieczarkowy
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? Jak zrobić sos grzybowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 105 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 98 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, grzyby, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym, Indyk borowikowy z sosem grzybowym, oraz Make-Ahead Gravy.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na średnim ogniu w rondlu, aż się spieni. Wymieszać z grzybami. Doprawić solą. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszaj mąkę, gotując i mieszając przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Dodać około 1 szklanki bulionu wołowego, energicznie mieszając, aż do włączenia, następnie wlać pozostały bulion i dokładnie wymieszać. Doprawić czarnym pieprzem i tymiankiem. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 30 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bulion WołowyBulion Wołowy
StadoStado
TymianekTymianek

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn