Jak zrobić marynowaną ostrą paprykę
Jak zrobić marynowaną ostrą paprykę wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, figi, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Jak zrobić marynowaną paprykę, Jak zrobić marynowaną paprykę, oraz Papryka Marynowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce umieścić figi i posypać sodą oczyszczoną.
Zalać figi wrzącą wodą i moczyć przez 1 godzinę.
Odcedzić figi i dokładnie spłukać zimną wodą. W dużym holenderskim piekarniku połączyć cukier i 4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia i gotować przez 10 minut.
Dodaj figi i plasterki cytryny do syropu w holenderskim piekarniku i gotuj przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Łyżka figi do gorących, sterylizowanych słoików i łyżka syropu na figach, pozostawiając 1/2 cala miejsca na głowę. Górne słoiki z pokrywkami i ciasno przykręconymi taśmami. Proces przez 10 minut w łaźni z gorącą wodą.