Jak zrobić ciastka krabowe
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów pescatarian do swojego pudełka z przepisami, przepisem, który powinieneś wypróbować, może być „Jak zrobić ciasta krabowe”. Ta przystawka zawiera 262 kalorie, 24 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Za 2,19 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup jajko, sos Worcestershire, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis zachwycił 239 osób. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 23 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 70% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy obejmują Jak zrobić ciasta krabowe, Ciastka krabowe jak Joe's Crab Shack i Ciastka krabowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj słone krakersy, majonez, musztardę Dijon, przyprawę do owoców morza, sos Worcestershire, jajko, sól i pieprz cayenne.
Mieszaj mięso kraba, aż mieszanina się połączy, ale nadal będzie gruba. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę.
Na talerz posypujemy bułką tartą.
Uformuj schłodzoną mieszaninę krabów w 4 małe, grube kotleciki; obtoczyć całkowicie w bułce tartej.
Rozpuść masło na patelni na średnim ogniu; gotuj ciastka krabowe na złoty kolor, około 4 minuty na stronę.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Kraba można łączyć z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Możesz spróbować wina Chardonnay Paul Dolan Vineyards. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Wino Chardonnay z winnicy Paul Dolan]()
Wino Chardonnay z winnicy Paul Dolan
Pochodzące z nisko położonych dolin otaczających rzekę Russian, obszaru słynącego z produkcji bogatych i skoncentrowanych win, Paul Dolan Vineyards Chardonnay to znakomicie zrównoważone wino o aromatach dojrzałej gruszki, chrupiącego jabłka i kremowej wanilii.