Jak zrobić duszona Czarna soczewica

Jak zrobić duszona Czarna soczewica
Jak zrobić duszona Czarna soczewica może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz beluga soczewicę, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, Duszona Soczewica Puy, oraz Duszona Soczewica dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w oliwie z oliwek na średnim ogniu w rondlu. Gotować i mieszać cebulę, marchew, seler i sól, aż warzywa zmiękną i cebula jest przezroczysta, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zmniejszyć ogień do minimum i dodać gałązki tymianku i pieprz. Wymieszać z soczewicą, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
SoczewicaSoczewica
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
4
Zmniejsz ciepło do niskiego, przykryj i gotuj, sprawdzając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka i wchłonie cały płyn, o 35 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
5
Zdjąć z ognia i wyrzucić łodygi tymianku. Wymieszać z octem szampańskim i natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn