Jak zrobić duszona Czarna soczewica

Jak zrobić duszona Czarna soczewica może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz beluga soczewicę, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, Duszona Soczewica Puy, oraz Duszona Soczewica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w oliwie z oliwek na średnim ogniu w rondlu. Gotować i mieszać cebulę, marchew, seler i sól, aż warzywa zmiękną i cebula jest przezroczysta, o 10 protokół.
Zmniejszyć ogień do minimum i dodać gałązki tymianku i pieprz. Wymieszać z soczewicą, aż dobrze pokryte.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Zmniejsz ciepło do niskiego, przykryj i gotuj, sprawdzając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka i wchłonie cały płyn, o 35 minutach.
Zdjąć z ognia i wyrzucić łodygi tymianku. Wymieszać z octem szampańskim i natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.