Jak gotować pstrąga

Jak gotować pstrąga
Jak gotować pstrąga może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 48g białka, 38g tłuszczu i w sumie 544 kalorii. Ten przepis służy 2. Za $5.79 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką masło, pietruszkę płaską, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Jak gotować pstrąga, Książka kucharska: Trout Amandine, oraz Książka kucharska: zupa z wędzonego pstrąga.

Instrukcje

1
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu, aż masło będzie pachniało tostem i będzie złotobrązowe, około 1 minuty. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyłóż blachę do pieczenia kawałkiem folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść pstrąga na folii; otwórz pstrąga, aby boki skóry były opuszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Skrop każdego pstrąga około 1/2 łyżeczki roztopionego masła. Obficie dopraw solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
PstrągPstrąg
5
Przesuń ruszt piekarnika na 5 lub 6 cali poniżej źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Piecz pstrąga, aż będzie nieprzezroczysty i ledwo jędrny w dotyku, 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
7
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wróć patelnię roztopionego masła na dużym ogniu; dodaj sok z cytryny i pietruszkę. Doprowadź SOS maślany do wrzenia; ubij do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawaj pstrąga na talerzach i skrop sosem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
PstrągPstrąg
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn