Jajka pieczone z pomidorem

Jajka pieczone z pomidorem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych jaj z pomidorem. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym), Jajka Zapiekane Z Pomidorów, oraz Jajka zapiekane z pomidorów.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować pomidory przez 5 minut, a następnie dodać czosnek, pietruszkę, cukier, szczyptę soli i szczyptę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Masło 4 ramekins i rozprowadzić sos pomidorowy równomiernie między nimi. Rozbij jajko w każdym ramekinie i gotuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Każdy ramekin udekorować liściem bazylii i podawać z palcami tostowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Joël Robuchon urodził się w 1945 roku w Poitiers we Francji. W 1981 roku otworzył własną restaurację w Paryżu, Jamin, która zdobyła trzy gwiazdki Michelin do 198
7
Był to najszybszy wzrost w historii przewodnika. Obecnie pracuje jako konsultant i prowadzi restauracje L ' Atelier na całym świecie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn