Marynowane jajka to bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, ząbek czosnku, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3033 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz jajka i umieść na dnie czystego szklanego słoika wielkości kwarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
2
W średnim rondlu dodaj ocet, wodę (lub sok z buraków, jeśli używasz), cebulę (i jalapeno, jeśli używasz), cukier i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia i gotować, odkryte, aż cukier się rozpuści i cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i ostudzić kilka minut.
4
Wlać mieszaninę octu cebuli na jajka w słoiku, pokrywając jaja całkowicie. Jeśli robisz jajka marynowane z buraków, umieść niektóre lub wszystkie ugotowane buraki w jajkach w słoiku (pomoże to nadać kolor jajom, a także będziesz miał marynowane buraki.) Zabezpieczyć zamknięcie pokrywy słoika. Przechowywać w lodówce do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki Marynowane
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)
5
Marynowane jajka będą gotowe do jedzenia po kilku dniach. Im dłużej jaja siedzą w soku marynującym, tym bardziej sok marynujący penetruje jaja.