Jajka Florentine
Jajka Florentine to bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 15 porcjami. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 194 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Mieszanka szwajcarskiego sera, sera feta, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 39%. Spróbuj Jajka Florentine, Jajka Florentine, oraz Jajka Florentine dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka. Dodać sery, szpinak, masło, gałkę muszkatołową i sos pieprzowy.
Wlać do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut. Ostudzić 10 minut przed pokrojeniem w kwadraty do podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.