Jajka faszerowane serem pleśniowym
Jeśli masz około 30 minut , aby spędzić w kuchni, Blue Cheese Deviled Eggs mogą być super gluten free, lacto ovo wegetarianinem i דל פחמימות,znym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 24 porcje z 152 kaloriami , 8 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 82 centy za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedroga przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera, jajek na twardo, sosu paprykowego i pieprzu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 39% . Ta ocena nie jest tak doskonała. Podobne przepisy obejmują Cucumber Dill Cream Cheese Deviled Eggs , Blasian's Deviled Eggs i Deviled Eggs With Crab .
Instrukcje
Przekrój jajka wzdłuż na pół.
Wyjmij żółtka; odłóż białka. W dużej misce rozgnieć żółtka.
Dodaj ser pleśniowy, majonez, pietruszkę, sos paprykowy, nasiona selera i pieprz; mieszaj, aż składniki dobrze się połączą.
Nadziewaj lub wyciskaj do białek jaj. Schładzaj do momentu podania.