Jajka Faszerowane Orzechami Pekan
Przepis jajka faszerowane orzechami pekan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 50 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz majonez, pietruszkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Curry Pecan Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Pieczone Jajka Faszerowane Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka.
Utrzeć żółtka w małej misce. Wymieszać z majonezem i 5 kolejnymi składnikami i dobrze zmiksować. Wymieszać z orzechami pekan.
Łyżką lub wymieszać żółtko równomiernie na połówki białka jaja.