Jajka faszerowane krabami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Aleppo pieprz, musztarda dijon, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 12 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jajka Faszerowane Krabem, Crab Deviled Eggs, oraz Crab Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść zimne jajka z lodówki do dużego garnka i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć jajka o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Umieścić na dużym ogniu, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i przykryć garnek, gdy jajka zaczną się poruszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Wyjąć z ognia i odstawić na 17 minut.
4
Odcedzić gorącą wodę z patelni, przykryć pokrywką i wstrząsnąć garnkiem, aby lekko złamać jajka. Napełnij garnek zimną wodą, wylej zimną wodę i napełnij więcej zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Garnek
5
Pozostawić jajka w wodzie do ostygnięcia. Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
6
Oddzielić żółtka od połówek jajek; umieścić żółtka w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
7
Umieść mięso kraba na talerzu i oddziel na 2 równe porcje, jedną zawierającą małe kawałki i jedną zawierającą atrakcyjne większe różowe kawałki. Część rezerwowa zawierająca większe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
8
Porcję mięsa kraba posiekać z mniejszymi kawałkami; dodać do żółtek. Żółtka rozgnieść widelcem. Wymieszać z majonezem, estragon, musztarda Dijon, sok z cytryny, ostry sos pieprzowy, owoce morza przyprawy, sos Worcestershire, sól, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Przyprawa Do Owoców Morza
Ostry Sos
Musztarda Dijon
Pieprz Czarny
Sok Z Cytryny
Majonez
Crabmeat
żółtko Jaja
Estragon
Sól
9
Przenieść mieszaninę żółtka do worka rurowego wyposażonego w średnią końcówkę. Krab rurowy wypełniający wgłębienia połówek jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
żółtko Jaja
Jajko
10
Pokroić największe kawałki kraba i umieścić pozostałe mięso kraba w małej misce. Lekko wymieszać ze skórką cytrynową, creme fraiche, pieprzem Aleppo i pieprzem cayenne widelcem. Posmakuj i dostosuj sól. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, wymieszać więcej creme fraiche. Na wierzch każdego nadziewanego jajka nałożyć dużą szczyptę mieszanki krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Pieprz Aleppo
Creme Fraiche
Skórka Cytrynowa
Krab
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Każde ugotowane jajko posypać szczypiorkiem szczypiorku i lekkim pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Szczypiorek
Jajko
12
Przenieść jajka na półmisek; przechowywać w lodówce do czasu podawania.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.