Jajka Faszerowane Krabem
Przepis Krab Nadziewane Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka majonezu, jajka na twardo, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Deviled Eggs with Crab, Crab Deviled Eggs, oraz Crab Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyjmij żółtka.
Żółtka z 4 jajek umieścić w średniej misce (pozostałe żółtka zachować do innego użycia). Żółtka rozgnieść widelcem.
Wymieszać z majonezem, posiekanym estragonem, mieloną szalotką, sokiem z cytryny, cayenne i sosem z ostrej papryki.
Wymieszać z krabem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Mieszanka kraba Kopca w jamie każdej połowy białka jaja (około 1 czubatej łyżki stołowej dla każdej). (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Umieść na półmisku jajka faszerowane krabami.
W razie potrzeby udekoruj każdą małą gałązką estragonu i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.