Jajecznica z wędzonym łososiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj jajecznicy z wędzonym łososiem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Jeśli masz masło, łosoś, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jajecznica Z Wędzonym Łososiem, Jajecznica Z Łososiem Wędzonym, oraz Jajecznica z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rezerwy 2 plastry łososia do dekoracji. Pozostałego łososia pokroić na bardzo małe kawałki.
Dodać 1/2 posiekanego szczypiorku i doprawić jajka solą i pieprzem. Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Na patelni rozpuścić masło i dodać jajka. Jajeczka jajeczkować drewnianą łyżką. Nie gotować jajek do wyschnięcia. Gdy jajka się połączą, ale pozostaną mokre, wymieszaj z posiekanym łososiem.
Wyjmij patelnię z pieca i umieść na trójnogu.
Udekoruj jajka pozostałym łososiem i szczypiorkiem i podawaj prosto z ciepłej patelni.
Uwaga: jeśli podajesz te jajka z innymi przepisami dostarczonymi jako brunch, talerz sprzedawanych w sklepie owoców wypełnionych smakołykami dopełni elegancki brunch. Pozwól 1 smakołyk na osobę, ale zmniejsz o połowę smakołyki, aby goście mogli mieszać i dopasowywać odmiany.