Jajecznica z serem topi
Jajecznica z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli, cheddar, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Ham ' N ' Cheese Melts, oraz Tuńczyk Ser Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Połówki bagietki ułożyć, boki pokroić w górę, na dużej, obramowanej blasze do pieczenia.
W dużej misce ubijamy jajka, pół na pół i sól.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Niech boczek ostygnie; crumble.
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. gruby.
Dodaj mieszaninę jaj na patelni i gotować, pchanie i obracanie jaj z dużym, elastyczna szpatułka tak tworzą duże twaróg, aż wilgotne, ale stałe, 2 do 3 protokół.
Łyżka jaj na bagietkę. Top z zarezerwowanym boczkiem, serem i szalotki. Broil aż ser topi się, 1 do 2 protokół.