Jajecznica omlet tost topper
Jajecznica omlet tost topper może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.87 za porcję. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chrupiącego chleba, dymki, oleju i szczypiorku. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Topper tosty z wędzonej makreli i buraków, Jajecznica Tosty, oraz Tosty z pstrąga z miękką jajecznicą.
Instrukcje
Ubić razem jajka, crme frache, ser i szczypiorek z odrobiną przyprawy.
Rozgrzać olej na patelni, a następnie zmiękczyć dymkę przez kilka minut.
Dodać pomidory i ogrzać, następnie wlać masę jajeczną. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż jajka są po prostu ustawione. Stos na grzance.