Jagody z kremem Geranium
Jagody z kremem Geranium to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jagody, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wiktoriańskie Ciasto Z Różą Geranium, Pachnące Ciasto Z Geranium, oraz Ciasteczka Geranium O Zapachu Cytrusów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać śmietanę, liście geranium i cukier w metalowej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, mieszając, aż cukier się rozpuści i krem jest gorący, ale nie wrzenia, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić, następnie schłodzić do ostygnięcia, około 45 minut.
Wlać śmietanę przez sito ustawione w misce i wyrzucić ciała stałe.
Ubić razem twarożek i śmietanę w misce z mikserem elektrycznym, aż zgęstnieje (śmietana nie powinna trzymać szczyty), o 2 protokół.
Jeżyny i jagody podzielić na 6 misek lub szklanek parfait i polać śmietaną.
Śmietanę można ubić do 4 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć.