Jagnięcina pieczona z cytryną i koprem włoskim z polentą
Pieczona jagnięcina z polentą z cytryny i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 590 kalorii, 34g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, chrzan, mascarpone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki Krewetki z szybko Zakonserwowaną cytryną i koprem włoskim na Polencie, Pieczony Schab Z Jagnięciny Z Morelami I Mascarpone Polenta, oraz Jagnięcina Pieczona Na Koprze I Figach.
Instrukcje
1
W robocie, puree cytryny z czosnkiem, koper włoski, oliwa z oliwek i 1 łyżka pieprzu. Ułóż jagnięcinę w szklanym naczyniu do pieczenia i zalej marynatą. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Groch łuskany, Opcjonalnie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Zeskrobać część marynaty i przełożyć jagnięcinę na patelnię. Doprawić solą. Piecz przez około 45 minut, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w najgrubszą część zarejestruje 12
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Groch łuskany, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i pozostawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Tymczasem w dużym rondlu połącz wodę z polentą, ubijając, aż będzie gładka. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż polenta lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Ubić masło i mascarpone i gotować przez około 15 minut dłużej, aż polenta będzie kremowa i miękka. Wymieszać Pecorino Romano i doprawić polentę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Łyżka polenta na talerze obiadowe. Cienko pokroić pieczoną jagnięcinę i ułożyć plastry na polencie. W małej misce połącz posiekaną natkę pietruszki i przygotowany chrzan.