Jagnięcina i ciecierzyca w stylu marokańskim

Jagnięcina i ciecierzyca w stylu marokańskim
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marokańska Jagnięcina i ciecierzyca może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 429 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mielonej jagnięciny, sól, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zbilansowana dieta: marokańskie jagnięce Chili ze słodkimi ziemniakami, ciecierzycą i jarmużem, Jagnięcina W Stylu Marokańskim, oraz Baranek W Stylu Marokańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 6 minut, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Jagnięcinę wyjąć z patelni łyżką szczelinową. Wyrzucić kroplówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę i marchewkę na patelnię; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj kminek, cynamon, kolendra i pieprz; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CynamonCynamon
PieprzPieprz
KminekKminek
7
Dodać jagnięcinę, bulion i kolejne 5 składników (przez ciecierzycę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
BulionBulion
JagnięcinaJagnięcina
8
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kolendrą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn