Jackie ' s Fruitcake

Jackie ' s Fruitcake
Ciasto Jackie wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 680 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, orzechy włoskie, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Jackie ' s Guacamole.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy patelni Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć mąkę, moc pieczenia, soda oczyszczona, cukier, jajka, wiśnie, ananas i orzechy włoskie. Wymieszać ręcznie solidną łyżką, aż do wymieszania. Łyżkę do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
AnanasAnanas
CzereśnieCzereśnie
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 40 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy górna część lekko dotknie się sprężyny. Ostudzić, a następnie odwrócić na talerz. Gdy ciasto ostygnie, wymieszać masło, cukier cukierniczy i wanilię w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste. Wymieszać z serem śmietankowym i ubić na gładką masę. Mróz ciasto z lukrem, gdy całkowicie ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn