Pizza Jack-o' - Lantern może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 217 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bardzo wodę, ser cheddar, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jack-O ' - Lantern, Jack-O ' - lantern Cupcakes, oraz Babeczki Jack-O-Lantern dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piekarnik rozgrzać do 232°. smarować 12-calową patelnię do pizzy. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać salsę, kukurydzę i 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
4
Wymieszać Bisquick, 1/3 szklanki gorącej wody i oleju, aż miękkie ciasto tworzy; energicznie pokonać 20 uderzeń.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.