Jabłkowo-szałwiowy glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami
Jabłkowo-szałwiowy glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 20. Ten hor d ' oeuvre ma 533 kalorii, 70g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, cukier granulowany, liście szałwii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 5 minut. 88 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 93%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłkowo-szałwiowy glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowane kanapki z kurczakiem z pesto szałwiowym i jabłkami, oraz Pieczony indyk z jabłkami, cebulą, smażonymi liśćmi szałwii i sosem jabłkowym.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Rozgrzej olej w średnim rondlu na ruszcie grilla lub na palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Płatki Warzywne
4
Dodaj cebulę i gotuj do miękkości, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Dodaj Serrano chile i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano Pepper
6
Dodaj ocet i cukier i gotuj, aż cukier się rozpuści. Dodaj pokrojone jabłka i gotuj, aż jabłka będą miękkie, a masa lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Umieść dużą miskę ociekową wypełnioną niewielką ilością wody pod miejscem, w którym Indyk zostanie umieszczony na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Patelnia
11
Posmaruj całego indyka olejem i dopraw solą i pieprzem. Grilluj indyka ze wszystkich stron na złoty kolor. Zmniejsz ogień grilla do średniego, aby utrzymać stałą temperaturę 350 stopni F. gotuj indyka, aż termometr włożony do uda zarejestruje 170 do 175 stopni F. rozpocznij szczotkowanie całego indyka polewą jabłkową podczas ostatnich 15 minut gotowania.
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Viva Diva Moscato Colada. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 11 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Colada
Słodkie wino Moscato nasycone naturalnym smakiem kokosa i ananasa. Kolor Jasnopomarańczowy. Owocowy, typowy dla kokosa i ananasa z lekkimi nutami Moscato. Doskonały jako aperitif lub mieszanie z koktajlami.