Jabłko-Pecan Pie Klon Polewa

Jabłko-Pecan Pie Klon Polewa
Jabłko-Pecan Pie Klon polewa może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 77 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione jabłka, syrop klonowy waniliowy, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jeżyna chrupiąca z polewą Klonowo-orzechową, Klon-szkliwione ziemniaki z polewą orzechową, oraz Klon Wieprzowina & Słodkie Ziemniaki Z Tosty Pekan Polewa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować waniliowy syrop klonowy zgodnie z zaleceniami. Wymieszać rozmrożone jabłka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
2
Uwaga: testowaliśmy z jabłkami ze zbiorów Stouffera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn