Jabłko-Orzech Crisp
Chrupiące Jabłko-Pekan wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mało kto lubi ten deser. Jeśli masz mielony cynamon, pekan, syrop o Smaku klonowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Jabłko-Orzech Crisp, oraz Klonowo-Orzechowe Jabłko Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
W dużej misce wymieszać syrop, mąkę i cynamon do wymieszania.
Dodać jabłka; wrzucić aż równomiernie pokryte.
Rozłożone w ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W tej samej misce, z blenderem do ciast (lub ciągnąc 2 noże stołowe w przeciwnych kierunkach), pokroić masło w mieszankę ciastek, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z orzechami pekan. Pokruszyć na jabłkach w naczyniu do pieczenia.
Piec 30 minut. Bardzo luźno przykryć folią; piec 10 do 15 minut dłużej lub do miękkości jabłek.