Jabłko Francuskie (Chaussons Aux Pommes)

Jabłko Francuskie (Chaussons Aux Pommes)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj francuskich zwrotów jabłek (Chaussons Aux Pommes). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 343 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jabłka granny smith, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłko Francuskie (Chaussons Aux Pommes), French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, oraz Tarte aux Pommes à la Frangipane (Francuska tarta jabłkowa).

Instrukcje

1
Obierz, rdzeń i pokrój jabłka na 1-calowe kawałki (około 4 filiżanek).
2
Umieść jabłka w rondlu medium; dodaj 1/4 szklanki wody, 3 łyżki cukru i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukierrozwiązuje. Przykryj; zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu jabłka są bardzo delikatne, często mieszając, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia.Jabłka delikatnie rozgnieść z forkor masher ziemniaków do mixturejest bardzo miękkie, ale nadal grube.Całkowicie fajne. DO AHEAD: napełnianie można wykonać 2 dni wcześniej.Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Pozycja 1 stojak w górnej części i 1 stojak w dolnej części piekarnika i rozgrzać do 204°. Linia 2 arkusze do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Jeśli używasz 14-ouncepackage (1 arkusz), roll outpastry na lekko mąki powierzchni na 15-calowy kwadrat. Jeśli używasz pakietu 16 uncji (2 arkusze), arkusze stos razem i rollout na lekko mąki powierzchni do 15-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Wytnij pastryinto dziewięć 5-calowych kwadratów.
3
Miejsce 1 obfite wypełnienie łyżki stołowejśrodek każdego z 8 kwadratów (zarezerwować pozostały kwadrat do innego użytku). Lekko zmiksować 1 ciasto z bitenegg. Złóż połowę ciasta squareover nadzienie, tworząc trójkąt.Nacisnąć i uszczypnąć krawędzie ciasta opuszkami palców, aby szczelnie zamknąć.Lekko posmaruj ciasto jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
W razie potrzeby posypać lekko drobnym cukrem.Powtórz z pozostałymi kwadratami.Używając cienkiego, ostrego noża, wykonaj 3małe rozcięcia na górze każdego trójkąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Placetriangles na przygotowanych bakingsheets. Przechowywać w lodówce do firmy, o 15 minut.
6
Piec obroty dopoczwarcie do koloru, około 15 minut. Odwróć arkusze do pieczenia od góry do dołu. Zmniejszyć temperaturę do 350 ° F; kontynuować pieczenie, aż turnoversare jędrne i złociste, 10 do 15 minut dłużej. Ostudzić co najmniej 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Servewarm lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn