Jabłko Bekon Lepkie Herbatniki
Jabłko bekon lepkie herbatniki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1691 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, przyprawa do szarlotki, Marzetti old fashioned dip karmelowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Jabłko, boczek i Cheddar lepkie bułeczki, Biszkopty boczkowe z pieczonym masłem jabłkowym, oraz Quicky Sticky Biscuits.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425°. Spryskaj dno i boki 12 miseczek muffin o regularnym rozmiarze.
Połączyć pekan i 1½ szklanki karmelu dip w małej filiżance lub misce. Równomiernie podzielić karmelową polewę orzechową między filiżanki muffinek i odstawić na bok.Używając średniej miski i widelca, połącz mieszankę do pieczenia, mleko, brązowy cukier i przyprawę do szarlotki, aż powstanie ciasto. Złóż w posiekane kawałki jabłka i pokruszony boczek, aż dobrze włączone.
W każdej filiżance muffinek umieść łyżki ciasta na dipie karmelowym.
Piec 9-12 minut lub do złotego koloru.
Umieść patelnię muffin na stojaku chłodzącym; ostudzić przez zaledwie 2 minuty.
Umieść blachę do pieczenia do góry nogami na patelni muffin i ostrożnie obróć blachę do pieczenia i patelnię muffin, aby usunąć ciastka. Zeskrobać wszelkie polewy, które pozostały na patelni i umieścić na herbatniki.
Mżawka z dodatkowym dipem karmelowym w razie potrzeby.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.