Jabłecznik-Glazurowane Świąteczne Owoce
Jabłecznik-glazurowane świąteczne owoce to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, jabłka granny smith, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj eggless christmas fruit cake, jak zrobić christmas fruit cake, Szynka Glazurowana Z Jabłek, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać jabłecznik do średniej patelni. Gotować na średnim ogniu 14 minut lub aż syropy.
Wyjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki. masło i cynamon. Odstawić.
Roztopić pozostałe 1/4 Puchar masła w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Dodać plasterki jabłka, podrzucając do płaszcza.
Jabłka posypać cukrem granulowanym i gotować, często mieszając, 8 minut lub aż jabłka będą w większości miękkie.
Jabłka przełożyć do miski za pomocą łyżki szczelinowej.
Dodać żurawiny do maślanych kapieli na patelni. Gotować, ciągle mieszając, 2 minuty lub aż żurawina zacznie pękać. Wymieszać z jabłecznikiem i gotować 1 minutę.
Wlać mieszankę żurawinową na jabłka w misce i delikatnie złożyć.
Make Ahead: możesz przygotować świąteczne owoce oszklone cydrem do 1 dnia wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce; podgrzać w kuchence mikrofalowej do ciepła.