Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon Dipping

Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon Dipping
Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon zanurzenie może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Rumowo-karmelowym, Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, oraz Otwory na pączki jabłkowe z gorącym sosem do zanurzania rumu z masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu zanurzeniowego: ponieważ karmel zajmuje trochę czasu, aby gotować, zacznij od umieszczenia cukru w dużej, ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podgrzać cukier na średnim ogniu, mieszając widelcem, aż zacznie się topić. Po stopieniu przestań mieszać. Gotować sos, dając patelni zawirować co jakiś czas, więc cukier topi się równomiernie. Gotować, aż będzie ciemny bursztyn w kolorze, a następnie usunąć z ognia. Miej oko na cukier, ponieważ może przejść z ciemnego bursztynu do spalonego w mgnieniu oka. Umieść rękawicę kuchenną na dłoni, której będziesz używać do mieszania składników i cofnij się, aby uniknąć rozpryskiwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Używając drewnianej łyżki, wymieszaj masło, 2 łyżki wody, bourbon, ocet i sól i gotuj na małym ogniu, mieszając, aby włączyć wszystkie składniki i zeskrobując cały karmel z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać śmietanę, doprowadzić do wrzenia i pozostawić do gotowania przez 1 do 2 minut, mieszając, a następnie zdjąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
6
Dla beignets: Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Rozgrzać olej w średnio ciężkim dnie garnku na średnim ogniu do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
W małej misce ubić jajko widelcem, wymieszać z musującym cydrem i 1 łyżką oleju, aż będzie ładne i spienione. Uwaga kucharza: upewnij się, że używasz musującego cydru-sprawia, że ciasto jest lżejsze i bardziej puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
W dużej, płytkiej misce, wymieszać 1 1/4 szklanki mąki i cynamonu, jeśli używasz. Zrób dobrze w środku mąki (podobnie jak w przypadku makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Wlać mieszaninę cydru do środka studni. Wprawić w ruch okrężny, widelec powoli wciągając i dodając mąkę. Mieszaj, aż powstanie grudkowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
11
Umieścić pozostałe 1/2 szklanki mąki na talerzu lub patelni. Pracując partiami po 3, pogłębiaj pierścienie jabłek w mące, wytrząsając nadmiar, a następnie zanurzaj ciasto, aby pokryć, pozwalając nadmiar kapać. Ostrożnie wsuń pierścienie do gorącego oleju i smaż, delikatnie obracając raz łyżką szczelinową, aż z obu stron będą złote, łącznie około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Połóż beignety na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby spuścić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
13
Przełożyć na arkusz ciastek i ogrzać w piekarniku. Powrót oleju do 375 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
14
Tuż przed podaniem rozgrzane beignety odkurzyć cukrem cukierniczym. Upewnij się, że sos maślany bourbon jest ciepły, a następnie skropić na górze i podawać więcej z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn