Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami
Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jęczmień perłowy, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami, Risotto z pieczoną dynią i jęczmieniem, oraz Ogień pieczone pomidory i jęczmień Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
2
Połączyć pasternak, kalafior, papryka, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, czarny pieprz, i sól na patelni galaretki rolki pokryte sprayem do gotowania, i wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe Oliwki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec w 400 przez 20 minut lub do lekko rumiane, mieszając po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
4
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodaj 3 szklanki bulionu i jęczmienia; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i jęczmień jest al DENTE.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
7
Dodaj pozostałą 1 szklankę bulionu, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej. Wymieszać z pasternakiem i 1/3 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8
Posypać pozostałą 1/3 szklanki sera, pekan i pietruszki.