Izraelski Kuskus Tabouli
Izraelski kuskus Tabouli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), Kuskus Szparagi Tabouli, oraz morelowy kuskus tabouli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić średniej wielkości rondel z osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać kuskus i gotować aż al dente, 7 do 8 protokół.
Odcedzić kuskus i odstawić do ostygnięcia. W międzyczasie, w małej misce, ubij razem sok z cytryny i skórkę z oliwą z oliwek, aby uzyskać vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
W dużej misce, wymieszać kuskus, pietruszka, kolendra, mięta, pomidory, i szalotki. Wymieszać z winegretem i doprawić do smaku. Pozwól mu usiąść na co najmniej pół godziny, aby smaki mogły się ożenić.