Izraelski kalafior z Panko
Izraelski kalafior z Panko może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 52 grosze za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, ząbek czosnku, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kalafior Panko Pakoras, Izraelski Kalafior, Który W Zasadzie Każdy Kocha, oraz Patelnia-pieczony kalafior z Panko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kalafior i 2 łyżki wody w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 6 minut lub do crisp-tender.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj panko do patelni; gotować 3 protokół lub do tosty, stale mieszając.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju i czosnku na patelni na średnim ogniu.
Dodaj kalafior; smażyć 5 minut lub do złotego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać panko, pietruszka, sól, i pieprz; wrzucić do połączenia.