Linguine w stylu Wyspy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 439 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz linguine makaron, bazylia, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Żebra W Stylu Wyspiarskim, Zupa Łososiowa W Stylu Wyspowym, oraz Gorące Parówki Rhode Island Style.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować linguine na wrzenia, aż do miękkości jeszcze firmy do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż pachnący i złoty, 3 do 5 protokół. Delikatnie wymieszaj pastę z sardeli, kapary i sok z kaparów do oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać pomidory, oliwki, oregano i cukier do gorącej mieszaniny oleju, zwiększyć ciepło do medium, i gotować, aż pachnące i ogrzewane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ciasto Kukurydziane
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z bazylią i pietruszką. Doprawić solą i czarnym pieprzem.